Το ΚΕΚ "Αιγάλεω" και στον τομέα της ασφάλειας εμπορικών πλοίων - καραβιών σας δινει την δυνατότητα εξειδικευμένης εκπαίδευσης γύρω από τον τομέα αυτόν, ο οποίος βρίσκεται σε άνθιση και θα σας βοηθήσει προσφέροντάς σας μία ακόμα πιστοποίηση σε όσους εκπαιδευόμενους των σεμιναρίων προσωπικού ασφαλείας και προστασίας υψηλών προσώπων το επιθυμούν, να την αποκτήσουν.

Με εκπαιδυετές που διαθέτουν πολύ μεγάλη εμπειρία και συμμετοχή σε προγράμματα ασφάλειας, αντιπειρατείας, διαχείρηση κρίσης αλλά και ναυσιπλοϊας θα έχουν την δυνατότητα οι εκπαιδευόμενοι να ενημερωθούν και να εκπαιδευτούν για την παγκόσμια πειρατεία, τις εξελίξεις αυτής, να είναι σε θέση α πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και να είναι σε θέση να επιβιώνουν σε κατάσταση ομηρίας ή πολιορκίας!

 Στα παραπάνω μαθήματα εκτός των προαναφερθέντων υπάρχει εκπαίδευση για τα καθήκοντα των Αξιωματικών Ασφαλείας και των Σχεδίων Ασφαλείας Πλοίων που αυτοί πρέπει να είναι σε θέση να τηρούν.

Κανόνες Εμπλοκής και Χρήση Βίας σε συνδυασμό με όλες τις ρυθμιστικές - κανονιστικές διατάξεις και νομοθεσίες αναλόγως κράτους και σημαίας πλοίου με ταυτόχρονη εισαγωγή στον κώδικα ISPS και Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων και αξιολόγηση κινδύνων πλοίων (BMP 1-2-3 & 4).

Ταυτόχρονα και σε συνδυασμό με το σεμινάριο Πρακτικής Σκοποβολής γίνεται εκπαίδευση γύρω από τον οπλισμό και την χρήση αυτού με πραγματοποίηση εικονικών ασκήσεων και πρακτικών βολών για επαύξηση των γνώσεων και δυνατοτήτων.

Ισχύει όπως σε κάθε εκπαίδευση και σεμινάριο που υλοποιούμε να δίνουμε την δεξιότητα σε όλους τους εκπαιδευόμενους να είναι σε θέση να δώσουν λύση σε όποια κατάσταση κι αν βρεθούν, άμεσα και αποτελεσματικά!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό. Παρακαλούμε να συμπληρώσετε τα απαραίτητα στοιχεία.
Με την υποβολή αυτής της φόρμας, αποδέχεστε την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων μας.
captcha
Ανανέωση
 

Φωτογραφίες

 

Τελευταια Γεγονοτα

Καμία εκδήλωση

Εκδηλωση Προθεσης Συνεργασιας

ΕΠΑΝΑΔ

ΕΣΠΑ

ΚΕΜΕΑ

ΟΑΕΔ

OEEK

Επιταγη Εργασιας

Go to top