Το ΚΕΚ "Αιγάλεω" συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες λέσχες - σωματεία αλεξιπτωτισμού και αεραθλητισμού στην χώρα και παρέχει σε όλους τους εκπαιδευόμενους των σεμιναρίων που αφορούν το προσωπικό ασφαλείας και προστασίας υψηλών προσώπων  την δυνατότητα απόκτησης τόσο της εμπειρείας όσο και του τίτλου ως αλεξιπτωτιστή. Με διαφορά στις τιμές και στις ώρες εκπαίδευσης μέσω του ΚΕΚ μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε τις πτέρυγες αλεξιπτωτιστή και πτυχία στατικού ιμάντα αλλά και ελέυθερης πτώσης σε όποιον το επιθυμεί....

Αλεξιπτωτισμός

Διαβάστε περισσότερα: Αλεξιπτωτισμός

Το ΚΕΚ "Αιγάλεω" συνεργάζεται με πολλές σχολές καταδύσεων στην χώρα και παρέχει σε όλους τους εκπαιδευόμενους των σεμιναρίων που αφορούν το προσωπικό ασφαλείας και προστασίας υψηλών προσώπων  την δυνατότητα απόκτησης τόσο της εμπειρείας όσο και πιστοποίησης καταδύσεων και ναυαγοσωστικών όπως παρακάτω:

Καταδύσεις - Ναυαγοσωστικά

Διαβάστε περισσότερα: Καταδύσεις - Ναυαγοσωστικά

Το ΚΕΚ "Αιγάλεω" συνεργάζεται με πολλούς σκοπευτικούς συλλόγους και παρέχει σε όλους τους εκπαιδευόμενους των σεμιναρίων που αφορούν το προσωπικό ασφαλείας και προστασίας υψηλών προσώπων  την δυνατότητα απόκτησης τόσο της εμπειρείας όσο και πιστοποίησης Πρακτικής Σκοποβολής & ΒΜΤΑ.

Πρακτική Σκοποβολή

Διαβάστε περισσότερα: Πρακτική Σκοποβολή - ΒΜΤΑ

Το ΚΕΚ "Αιγάλεω" σε συνεργασία με μεγάλους εκπαιδευτικούς οργανισμούς & σωματεία παρέχει την δυνατότητα σε όσους εκπαιδευόμενους των σεμιναρίων προσωπικού ασφαλείας και προστασίας υψηλών προσώπων το επιθυμούν, να αποκτήσουν έναν ακόμη τίτλο - πιστοποίηση για την δυνατότητα τους να παρέχουν Πρώτες Βοήθειες. Είναι πολύ σημαντικό για κάποιον να ξέρει ότι αυτός που στέκεται δίπλα του μπορεί να τον βοηθήσει αν χρειαστεί σε μία δύσκολη ή άτυχη στιγμή.

Διαβάστε περισσότερα: Πρώτες Βοήθειες - CPR

Το ΚΕΚ "Αιγάλεω" και στον τομέα της αναρρίχησης παρέχει την δυνατότητα σε όσους εκπαιδευόμενους των σεμιναρίων προσωπικού ασφαλείας και προστασίας υψηλών προσώπων το επιθυμούν, να αποκτήσουν έναν ακόμη τίτλο - πιστοποίηση για την δυνατότητα τους εκτελούν αναρρίχηση σε όποιο σημείο απαιτηθεί. Μιλάμε πάντα για "ασφαλισμένη" αναρρίχηση σε πίστες και με συλλόγους - σωματεία που είναι χρόνια στον χώρο και ειδικεύονται σε κάθε είδους αναρριχήσεις.

ΚαταρρίχησηΑναρρίχηση σε βράχο

 

Διαβάστε περισσότερα: Τεχνική Αναρρίχηση

Το ΚΕΚ "Αιγάλεω" και στον τομέα της ασφάλειας εμπορικών πλοίων - καραβιών σας δινει την δυνατότητα εξειδικευμένης εκπαίδευσης γύρω από τον τομέα αυτόν, ο οποίος βρίσκεται σε άνθιση και θα σας βοηθήσει προσφέροντάς σας μία ακόμα πιστοποίηση σε όσους εκπαιδευόμενους των σεμιναρίων προσωπικού ασφαλείας και προστασίας υψηλών προσώπων το επιθυμούν, να την αποκτήσουν.

Με εκπαιδυετές που διαθέτουν πολύ μεγάλη εμπειρία και συμμετοχή σε προγράμματα ασφάλειας, αντιπειρατείας, διαχείρηση κρίσης αλλά και ναυσιπλοϊας θα έχουν την δυνατότητα οι εκπαιδευόμενοι να ενημερωθούν και να εκπαιδευτούν για την παγκόσμια πειρατεία, τις εξελίξεις αυτής, να είναι σε θέση α πάρουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και να είναι σε θέση να επιβιώνουν σε κατάσταση ομηρίας ή πολιορκίας!

Διαβάστε περισσότερα: Ασφάλεια Καραβιών - Πλοίων

Από τους μεταπτυχιακούς τίτλους του ΚΕΚ "Αιγάλεω" δεν θα μπορούσε να λείπει η εκπαίδευση για τις επικοινωνίες και τους ασυρμάτους γενικότερα. Με αυτό το σεμινάριο το ΚΕΚ δίνει την δυνατότητα σε όλους τους εκπαιδευόμενους να μάθουν να χειρίζονται, να συντηρούν και να λειτουργούν όποιο μέσο επικοινωνίας κυκλοφορεί στον χώρο των επικοινωνιών και θα συναντήσουν στην εργασία τους, αλλά και τον τρόπο να καλύψουν κάθε πρόβλημα που ενδεχομένως θα προκύψει στις επικοινωνίες.

Διαβάστε περισσότερα: Επικοινωνίες - Ασύρματοι

Τελευταια Γεγονοτα

Καμία εκδήλωση

Εκδηλωση Προθεσης Συνεργασιας

ΕΠΑΝΑΔ

ΕΣΠΑ

ΚΕΜΕΑ

ΟΑΕΔ

OEEK

Επιταγη Εργασιας

Go to top