Το ΚΕΚ "Αιγάλεω" συνεργάζεται με πολλούς σκοπευτικούς συλλόγους και παρέχει σε όλους τους εκπαιδευόμενους των σεμιναρίων που αφορούν το προσωπικό ασφαλείας και προστασίας υψηλών προσώπων  την δυνατότητα απόκτησης τόσο της εμπειρείας όσο και πιστοποίησης Πρακτικής Σκοποβολής & ΒΜΤΑ.

Πρακτική Σκοποβολή

 Η Πρακτική σκοποβολή είναι μία συγκεκριμένη διαδικασία στην οποία ο κάθε σκοπευτής δοκιμάζεται σε διάφορα υποθετικά σενάρια (Στάδια) τα οποία είναι προσομοιώσεις πραγματικών καταστάσεων στις οποίες μπορεί να βρεθεί ο καθένας. Παραδείγματα αυτών είναι οι πολλαπλοί στόχοι, οι κινούμενοι στόχοι, στόχοι που όταν βληθούν εμφανίζονται ή ενεργοποιούν άλλους, κίνηση στο πεδίο, τακτική, εμπόδια και οτιδήποτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αύξηση της ρεαλιστικότητας στο πεδίο όπου εκτελούνται οι βολές.

Μέσα από το ΚΕΚ οι προπονήσεις αυτές γίνονται ακόμα καλύτερες χρησιμοποιώντας σενάρια και τακτικές που θα προσομοιώνουν το περιβάλλον του προσωπικού ασφαλείας και πραγματικά σενάρια που ο καθένας μπορεί να αντιμετωπίσει.

  Η εκπαίδευση επιτυγχάνεται σταδικακά, βήμα βήμα σύμφωνα και με το επίπεδο που βρίσκεται ο κάθε εκπαιδευόμενος.

Οι κανόνες ασφαλείας αλλά και το επίπεδο εκπαίδευσης είναι τόσο υψηλό στους συλλόγους που με την πρώτη σας επίσκεψη εκει θα βεβαιωθείτε και θα απολαύσετε κάθε στιγμή.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό. Παρακαλούμε να συμπληρώσετε τα απαραίτητα στοιχεία.
Με την υποβολή αυτής της φόρμας, αποδέχεστε την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων μας.
captcha
Ανανέωση
 

Φωτογραφίες

 

Τελευταια Γεγονοτα

Καμία εκδήλωση

Εκδηλωση Προθεσης Συνεργασιας

ΕΠΑΝΑΔ

ΕΣΠΑ

ΚΕΜΕΑ

ΟΑΕΔ

OEEK

Επιταγη Εργασιας

Go to top