Το ΚΕΚ "Αιγάλεω" συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες λέσχες - σωματεία αλεξιπτωτισμού και αεραθλητισμού στην χώρα και παρέχει σε όλους τους εκπαιδευόμενους των σεμιναρίων που αφορούν το προσωπικό ασφαλείας και προστασίας υψηλών προσώπων  την δυνατότητα απόκτησης τόσο της εμπειρείας όσο και του τίτλου ως αλεξιπτωτιστή. Με διαφορά στις τιμές και στις ώρες εκπαίδευσης μέσω του ΚΕΚ μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε τις πτέρυγες αλεξιπτωτιστή και πτυχία στατικού ιμάντα αλλά και ελέυθερης πτώσης σε όποιον το επιθυμεί....

Αλεξιπτωτισμός

    Μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της Αθήνας αλλά και στην Βόρεια Ελλάδα μετά από συννενόηση με τις σχολές θα έχουν όλοι οι συμμετέχοντες στα προγράμματα προσωπικού ασφαλείας & προστασίας υψηλών προσώπων, την μοναδική ευκαιρία να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους με μία εξειδικευμένη εκπαίδευση που προσθέτει επιπλέον χαρακτηριστικά στα ατομικά προσόντα του κάθε υποψήφιου για μία θέση εργασίας.

Στα αρχικά στάδια της εκπαίδευσης (5 άλματα) το άνοιγμα του αλεξιπτώτου γίνεται αυτόματα (άλματα Στατικού Ιμάντος), εν συνεχεία χειροκίνητα από τον ίδιο αλεξιπτωτιστή, τραβώντας την λαβή ανοίγματος του αλεξιπτώτου μόνος του (άλματα ελεύθερης πτώσης).

  Η εκπαίδευση επιτυγχάνεται σε λίγες μόνο μέρες και δεν απαιτείται ιδιαίτερη προσπάθεια, κούραση αλλά και γνώσεις για να καταφέρει κάποιος να επιτύχει τα πρώτα του άλματα με αλεξίπτωτο, είτε αυτό είναι στατικού ιμάντα έιτε ελευθέρας πτώσεως. Οι κανόνες ασφαλείας αλλά και το επίπεδο εκπαίδευσης είναι τόσο υψηλό στις λέσχες - σωματεία, που όποιος επισκεφθεί για πρώτη φορά κάποιο από αυτά θα εκπλαγεί και θα πειστεί ότι μπορεί να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να ξεπεράσει τον εαυτό του με τον αλεξιπτωτισμό.

Ο αλεξιπτωτισμός είναι ένα σπόρ που ανεβάζει κατακόρυφα την αδρεναλίνη και απελευθερώνει συναισθήματα που μέχρι πρότινος δεν ήξερε κάποιος ότι υπάρχουν.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό. Παρακαλούμε να συμπληρώσετε τα απαραίτητα στοιχεία.
Με την υποβολή αυτής της φόρμας, αποδέχεστε την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων μας.
captcha
Ανανέωση
 

Φωτογραφίες

 


Τελευταια Γεγονοτα

Καμία εκδήλωση

Εκδηλωση Προθεσης Συνεργασιας

ΕΠΑΝΑΔ

ΕΣΠΑ

ΚΕΜΕΑ

ΟΑΕΔ

OEEK

Επιταγη Εργασιας

Go to top