Το ΚΕΚ "Αιγάλεω" σε συνεργασία με μεγάλους εκπαιδευτικούς οργανισμούς & σωματεία παρέχει την δυνατότητα σε όσους εκπαιδευόμενους των σεμιναρίων προσωπικού ασφαλείας και προστασίας υψηλών προσώπων το επιθυμούν, να αποκτήσουν έναν ακόμη τίτλο - πιστοποίηση για την δυνατότητα τους να παρέχουν Πρώτες Βοήθειες. Είναι πολύ σημαντικό για κάποιον να ξέρει ότι αυτός που στέκεται δίπλα του μπορεί να τον βοηθήσει αν χρειαστεί σε μία δύσκολη ή άτυχη στιγμή.

 Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα η εκπαίδευση πραγματοποιείται από πιστοποιημένους εκπαιδευτές σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο στους παρακάτω τομείς:

  1. Βασικές Αρχές Πρώτων Βοηθειών & Διάσωσης
  2. Βασική Υποστήριξη Ζωής
  3. Τροχαία Ατυχήματα
  4. Αιμορραγίες - Τράυματα - Μυοσκελετικές Κακώσεις
  5. Κρυοπαγήματα - Υποθερμία - Ηλίαση
  6. Χρήση Φαρμάκων

Ο σκοπός αυτής της εκπαίδευσης και σε συνέχεια της πιστοποίησης, είναι να μπορεί ο κάθε εκπαιδευόμενος να προσφέρει αποτελεσματικά και με ασφάλεια τις πρώτες βοήθειες μέχρι να έρθουν στο σημείο οι επαγγελματίες στον χώρο της υγείας, ιατροί & νοσηλευτές .

Ανεξάρτητα από την απαίτηση ή όχι στον χώρο εργασίας μας είναι ένα σεμινάριο το οποίο θα μας βοηθήσει στην δύσκολη στιγμή να αντιμετωπίσουμε μία κατάσταση με ψυχραιμία και αποτελεσματικότητα δίνοντας ζωή σε κάποιον συνανθρωπό μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό. Παρακαλούμε να συμπληρώσετε τα απαραίτητα στοιχεία.
Με την υποβολή αυτής της φόρμας, αποδέχεστε την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων μας.
captcha
Ανανέωση
 

Φωτογραφίες

 

Τελευταια Γεγονοτα

Καμία εκδήλωση

Εκδηλωση Προθεσης Συνεργασιας

ΕΠΑΝΑΔ

ΕΣΠΑ

ΚΕΜΕΑ

ΟΑΕΔ

OEEK

Επιταγη Εργασιας

Go to top