Το ΚΕΚ "Αιγάλεω" συνεργάζεται με πολλές σχολές καταδύσεων στην χώρα και παρέχει σε όλους τους εκπαιδευόμενους των σεμιναρίων που αφορούν το προσωπικό ασφαλείας και προστασίας υψηλών προσώπων  την δυνατότητα απόκτησης τόσο της εμπειρείας όσο και πιστοποίησης καταδύσεων και ναυαγοσωστικών όπως παρακάτω:

Καταδύσεις - Ναυαγοσωστικά

 Καταδύσεις - Ναυαγοσωστικά

  • Scuba Diver
  • Open Water Diver
  • Adventure Diver
  • Advance Open Water Diver
  • Rescue Diver
  • Master Diver

 Με διαφορά στις τιμές και στις ώρες εκπαίδευσης μέσω του ΚΕΚ μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε όποιο από τα παραπάνω πιστοποιητικά επιθυμείτε μέσω των καλύτερων κέντρων και πάντα με επίσημες και έγκυρες πιστοποιήσεις από την PADI....

Παράλληλα μπορεί όποιος από τους εκπαιδευόμενους το επιθυμεί να ασχοληθεί περισσότερο με τα ναυαγοσωστικά και αφού ολοκληρώσει τον κύκλο των μαθημάτων και πάρει την πιστοποίηση να συμμετέχει στις κρατικές εξετάσεις του Λιμενικού Σώματος για την απόκτηση επαγγελματικής άδειας ναυαγοσώστη.

  Η εκπαίδευση επιτυγχάνεται σε λίγες μόνο μέρες (ανάλογα της πιστοποίησης) και δεν απαιτείται ιδιαίτερη προσπάθεια, κούραση αλλά και γνώσεις για να καταφέρει κάποιος να επιτύχει τις πρώτες βουτιές. Οι κανόνες ασφαλείας αλλά και το επίπεδο εκπαίδευσης είναι τόσο υψηλό στις σχολές που με την πρώτη σας επίσκεψη εκει θα βεβαιωθείτε και θα απολαύσετε κάθε στιγμή.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό. Παρακαλούμε να συμπληρώσετε τα απαραίτητα στοιχεία.
Με την υποβολή αυτής της φόρμας, αποδέχεστε την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων μας.
captcha
Ανανέωση
 

Φωτογραφίες

 

Τελευταια Γεγονοτα

Καμία εκδήλωση

Εκδηλωση Προθεσης Συνεργασιας

ΕΠΑΝΑΔ

ΕΣΠΑ

ΚΕΜΕΑ

ΟΑΕΔ

OEEK

Επιταγη Εργασιας

Go to top